Principales caracteristicas del consumo de miel de abeja en yucatan



Document title: Principales caracteristicas del consumo de miel de abeja en yucatan
Journal: Revista del Centro de Graduados e Investigación. Instituto Tecnológico de Mérida
Database: PERIÓDICA
System number: 000010846
ISSN: 0185-6294
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Tecnológico de Mérida, Centro de Graduados e Investigación, Mérida, Yucatán. México
Year:
Season: Sep
Volumen: 6
Number: 9
Pages: 77-93
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
México,
Consumo,
Encuestas,
Producción,
Miel de abeja,
Organolepsis
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Mexico,
Surveys,
Honey bees,
Production,
Consumption,
Organolepsis
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).