Propiedades físicas, estructurales y resistencia al daño mecánico del fruto de tomate de cáscara (Physalis ixocarpa Brot.) en relación a variedades, cortes y períodos de almacenamiento



Document title: Propiedades físicas, estructurales y resistencia al daño mecánico del fruto de tomate de cáscara (Physalis ixocarpa Brot.) en relación a variedades, cortes y períodos de almacenamiento
Journal: Revista Chapingo
Database: PERIÓDICA
System number: 000143895
ISSN: 0186-3231
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Centro Regional Zacatecas, Zacatecas. México
Year:
Volumen: 2
Number: 2
Pages: 147-151
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Fitotecnia,
Hortalizas,
Postcosecha,
Frutos,
Daño mecánico,
Almacenamiento,
Tomate de cáscara,
Physalis ixocarpa
Keyword: Agricultural sciences,
Crop husbandry,
Vegetables,
Postharvest,
Fruits,
Mechanical injury,
Storage,
Husk tomato,
Physalis ixocarpa
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).