Leyes, reglamentos, acuerdos y normas oficiales mexicanas que deben cumplir la industria de carnes frías y alimentos en general



Document title: Leyes, reglamentos, acuerdos y normas oficiales mexicanas que deben cumplir la industria de carnes frías y alimentos en general
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000012324
ISSN: 0187-7666
Institutions: 1Secretaría de Agricultura y Recursos Hidráulicos, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Ago-Sep
Volumen: 9
Number: 4
Pages: 13-14
Country: México
Language: Español
Document type: Leyes o reglamentos
Approach: Divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Carne,
México,
Normas,
Industria,
Alimentos,
Legislación
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Meat,
Foods,
Mexico,
Industry,
Regulations,
Legislation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).