Fabricacion de harinas de carne de conejo y pollo



Document title: Fabricacion de harinas de carne de conejo y pollo
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000117269
ISSN: 0187-7666
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma del Estado de México, Fac Quimica, Dep Alimentos, Toluca, Estado de México. México
Year:
Season: Feb-Mar
Volumen: 7
Number: 1
Pages: 24-28
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Teórico, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Carne,
Harina,
Conejos,
Pollos,
Fabricación
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Meat,
Flour,
Rabbits,
Chicken,
Manufacture
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).