Cambios físico-químicos en la tortilla de maíz durante su almacenamiento



Document title: Cambios físico-químicos en la tortilla de maíz durante su almacenamiento
Journal: ITSON - DIEP
Database: PERIÓDICA
System number: 000180818
ISSN: 0187-9613
Authors: 1


Institutions: 1Instituto Tecnológico de Sonora, Dirección de Investigación y Estudios de Posgrado, Ciudad Obregón, Sonora. México
2Universidad de Sonora, Departamento de Investigación y Posgrado en Alimentos, Hermosillo, Sonora. México
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 2
Number: 7
Pages: 23-32
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Gramíneas,
Tortilla de maíz,
Almacenamiento
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Gramineae,
Storage,
Tortilla
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).