Control de la cadena de frío para productos cárnicos refrigerados



Document title: Control de la cadena de frío para productos cárnicos refrigerados
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000247533
ISSN: 0187-7658
Authors: 1


Institutions: 1Oregon State University, Corvallis, Oregon. Estados Unidos de América
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 28
Number: 2
Pages: 22-26
Country: México
Language: Español
Document type: Revisión bibliográfica
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Refrigeración,
Productos cárnicos,
Carne,
Control,
Conservación
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Refrigeration,
Meat products,
Meat,
Control,
Conservation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).