Correlación de medidas objetivas de calidad y el análisis sensorial en pepino



Document title: Correlación de medidas objetivas de calidad y el análisis sensorial en pepino
Journal: Horticultura mexicana
Database: PERIÓDICA
System number: 000162961
ISSN: 0188-9761
Authors: 1



Institutions: 1Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo A.C, Hermosillo, Sonora. México
2Universidad de Sonora, Departamento de Investigación y Postgrado en Alimentos, Hermosillo, Sonora. México
Year:
Season: Ago
Volumen: 6
Number: 2
Pages: 114-120
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, experimental
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Frutales,
Pepino,
Cucumis sativus,
Calidad
Keyword: Agricultural sciences,
Fruit trees,
Cucumber,
Cucumis sativus,
Quality
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).