El foie gras de pato, un caso de confrontación cultural



Document title: El foie gras de pato, un caso de confrontación cultural
Journal: Estudios del hombre
Database: CLASE
System number: 000436669
ISSN: 1405-1117
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Mondragón, Basque Culinary Center, San Sebastián, Guipúzcoa. España
Year:
Number: 33
Pages: 279-294
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Antropología,
Historia
Keyword: Antropología de la cultura,
Historia social,
Gastronomía,
Culinaria,
Foie gras,
Mestizaje,
Cultura
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).