Elaboración del tequila, evolución de tecnologías en el tiempo



Document title: Elaboración del tequila, evolución de tecnologías en el tiempo
Journal: Ciencia y desarrollo
Database: PERIÓDICA
System number: 000411037
ISSN: 0185-0008
Authors: 1



Institutions: 1Centro de Investigación y Asistencia en Tecnología y Diseño del Estado de Jalisco A.C., Zapopan, Jalisco. México
Year:
Season: Sep-Oct
Volumen: 43
Number: 291
Pages: 34-41
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Bebidas alcohólicas,
Fermentación,
Destilación,
Calidad sensorial,
Tequila
Keyword: Chemistry,
Fermentation,
Food chemistry,
Alcoholic beverages,
Distillation,
Sensorial quality,
Tequila
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).