Composición de ácidos grasos y contenido de manteca de cacao de frutos producidos en distintas condiciones climáticas



Document title: Composición de ácidos grasos y contenido de manteca de cacao de frutos producidos en distintas condiciones climáticas
Journal: Brazilian journal of food technology
Database: PERIÓDICA
System number: 000177742
ISSN: 1516-7275
Authors: 1


Institutions: 1Instituto Agronomico de Campinas, Campinas, Sao Paulo. Brasil
2Universidade de Sao Paulo, Escola Superior de Agricultura "Luiz de Queiroz", Piracicaba, Sao Paulo. Brasil
Year:
Volumen: 2
Number: 1-2
Pages: 103-110
Country: Brasil
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Cacao,
Acidos grasos,
Manteca de cacao,
Theobroma cacao
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Cocoa,
Fatty acids,
Cocoa butter,
Theobroma cacao
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).