Determinación de los niveles de triacilgliceroles (% p/p) presentes en grasas de origen animal y vegetal mediante la técnica de cromatografía de gases capilar



Document title: Determinación de los niveles de triacilgliceroles (% p/p) presentes en grasas de origen animal y vegetal mediante la técnica de cromatografía de gases capilar
Journal: Agro sur (Valdivia)
Database: PERIÓDICA
System number: 000255320
ISSN: 0304-8802
Authors: 1


2


3
Institutions: 1Universidad Autónoma Metropolitana, Xochimilco, Distrito Federal. México
2Universidad Nacional Autónoma de México, Instituto de Investigaciones en Matemáticas Aplicadas y en Sistemas, México, Distrito Federal. México
3Universidad Austral de Chile, Facultad de Ciencias Agrarias, Valdivia. Chile
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 32
Number: 1
Pages: 68-75
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Triacilgliceroles,
Grasa,
Determinación,
Cromatografía de gases
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Triacylglycerols,
Fat,
Determination,
Gas chromatography
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).