Control del desarrollo de bacterias ácido butíricas en queso tipo Gouda empleando diferentes concentraciones de nitrato y temperaturas de maduración



Document title: Control del desarrollo de bacterias ácido butíricas en queso tipo Gouda empleando diferentes concentraciones de nitrato y temperaturas de maduración
Journal: Agro sur (Valdivia)
Database: PERIÓDICA
System number: 000252045
ISSN: 0304-8802
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Austral de Chile, Facultad de Ciencias Agrarias, Valdivia. Chile
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 33
Number: 1
Pages: 48-57
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Bacterias,
Contaminación,
Queso Gouda,
Queso,
Clostridium
Keyword: Chemistry,
Biology,
Food chemistry,
Bacteria,
Cheese,
Gouda cheese,
Clostridium
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).