Estudios del hombre (306 documentos)


1.-
Consuming Traditions: Artisan Food and Food Tourism in Western Ireland
Collinson, Paul1
1Oxford Brookes University, Department of Anthropology, Oxford, Oxfordshire. Reino Unido
[Estudios del hombre, México, 2018 Núm. 38 , Pág. 31-48]

2.-
3.-
4.-
Introduction. Gastronomy and Tourism: Social and Cultural Perspectives
Medina, F. Xavier1; Tresserras, Jordi2
1Universitat Oberta de Catalunya, Estudios de Ciencias de la Salud, Barcelona. España; 2Universidad de Barcelona, Laboratorio de Patrimonio y Turismo Cultural, Barcelona. España
[Estudios del hombre, México, 2018 Núm. 38 , Pág. 9-14]

5.-
6.-
Scottish Langoustines in 2017: A Change in Gastronomic Perceptions and Choices
Macbeth, Helen1
1Oxford Brookes University, Department of Anthropology, Oxford, Oxfordshire. Reino Unido
[Estudios del hombre, México, 2018 Núm. 38 , Pág. 127- 144]

7.-
8.-
Tequila, Heritage and Tourism: Is the Agave Landscape Sustainable?
Martín P. Tena Meza1; Avila, Ricardo2; Navarro-Cerrillo, Rafael Maria3
1Universidad de Guadalajara, Instituto de Botánica, Guadalajara, Jalisco. México; 2Universidad de Guadalajara, Departamento de Estudios Mesoamericanos y Mexicanos, Guadalajara, Jalisco. México; 3Universidad de Córdoba, Departamento de Ingeniería Forestal, Córdoba. España
[Estudios del hombre, México, 2018 Núm. 38 , Pág. 49-67]

9.-
10.-
Crítica e identidad
Páramo Ortega, Raúl
[Estudios del hombre, México, 2017 Núm. 37 , Pág. 37-44]

11.-
12.-
13.-
14.-
15.-
16.-
17.-
18.-
19.-
20.-