Influencia de la edad y sexo del consumidor en la aceptabilidad de la hamburguesa de sardina



Document title: Influencia de la edad y sexo del consumidor en la aceptabilidad de la hamburguesa de sardina
Journal: Tecnología de alimentos pesqueros
Database: PERIÓDICA
System number: 000086740
ISSN: 0254-9255
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Tecnológico Pesquero del Perú, Callao. Perú
Year:
Season: Dic
Number: 3
Pages: 3-7
Country: Perú
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, socioeconómico
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia,
Biología
Keyword: Pesca,
Biología acuática,
Peces,
Perú,
Sardinas,
Hamburguesas,
Estadísticas,
Pescado,
Consumidores,
Aceptabilidad
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Biology,
Fisheries,
Aquatic biology,
Fish,
Peru,
Sardines,
Fishery products,
Statistics,
Consumers,
Acceptability,
Hamburgers
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).