Journal: | Tecnología de alimentos pesqueros |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000086740 |
ISSN: | 0254-9255 |
Authors: | Roy, S.G1 Paucar, A |
Institutions: | 1Instituto Tecnológico Pesquero del Perú, Callao. Perú |
Year: | 1986 |
Season: | Dic |
Number: | 3 |
Pages: | 3-7 |
Country: | Perú |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Analítico, socioeconómico |
Disciplines: | Medicina veterinaria y zootecnia, Biología |
Keyword: | Pesca, Biología acuática, Peces, Perú, Sardinas, Hamburguesas, Estadísticas, Pescado, Consumidores, Aceptabilidad |
Keyword: | Veterinary medicine and animal husbandry, Biology, Fisheries, Aquatic biology, Fish, Peru, Sardines, Fishery products, Statistics, Consumers, Acceptability, Hamburgers |
Document request | |