Métodos para el estudio de comunidades microbianas en alimentos fermentados



Document title: Métodos para el estudio de comunidades microbianas en alimentos fermentados
Journal: Revista latinoamericana de microbiología
Database: PERIÓDICA
System number: 000227407
ISSN: 0034-9771
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Química, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 45
Number: 1-2
Pages: 30-40
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Microbiología,
Fermentaciones,
Biotecnología,
Alimentos,
Fermentación,
ADN,
Diversidad,
Microbiota
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Microbiology,
Fermentation,
Foods,
DNA,
Diversity,
Microbiota
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).