Aprovechamiento de inflorescencia del abalazo (Monstera deliciosa) para la elaboración de vinos



Document title: Aprovechamiento de inflorescencia del abalazo (Monstera deliciosa) para la elaboración de vinos
Journal: Revista horizontes naturales
Database: PERIÓDICA
System number: 000217941
ISSN: 0123-9139
Authors: 1
2
Institutions: 1Universidad de Caldas, Facultad de Ingeniería, Manizales, Caldas. Colombia
2Universidad de Caldas, Facultad de Ciencias Exactas y Naturales, Manizales, Caldas. Colombia
Year:
Season: Dic
Number: 5
Pages: 19-22
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Plantas para uso industrial,
Fitoquímica,
Química de alimentos,
Monstera deliciosa,
Vino
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Plants for industrial use,
Food chemistry,
Phytochemistry,
Monstera deliciosa,
Wine
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).