Produccion de goma xantana grado alimenticio obtenida a partir de melaza de cana



Document title: Produccion de goma xantana grado alimenticio obtenida a partir de melaza de cana
Journal: Revista del Instituto Mexicano del Petróleo
Database: PERIÓDICA
System number: 000095044
ISSN: 0538-1428
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Mexicano del Petróleo, Subdir Refinacion Petroquimica, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 21
Number: 2
Pages: 66-72
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Fermentaciones,
Química industrial,
Goma de xantana,
Melaza,
Xanthomonas campestris,
Fermentación,
Alimentos,
Viscosidad,
Caña de azúcar,
Aditivos
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Fermentation,
Industrial chemistry,
Xanthan gum,
Molasses,
Xanthomonas campestris,
Foods,
Viscosity,
Sugar cane,
Additives
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).