Validación de deshidratación convencional para la conservación del hongo comestible Pleurotus sajor-caju



Document title: Validación de deshidratación convencional para la conservación del hongo comestible Pleurotus sajor-caju
Journal: Revista de la Universidad de Caldas
Database: CLASE
System number: 000316490
ISSN: 0120-1492
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Caldas, Facultad de Ingeniería, Manizales, Caldas. Colombia
Year:
Season: Ene-Dic
Volumen: 26
Number: 1-2
Pages: 123-133
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Microbiología,
Hongos,
Pleurotus sajor-caju,
Deshidratación,
Validación,
Conservación,
Control de calidad
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).