La sustentabilidad de dos sistemas de producción de piloncillo en comunidades indígenas de la región centro de la Huasteca Potosina



Document title: La sustentabilidad de dos sistemas de producción de piloncillo en comunidades indígenas de la región centro de la Huasteca Potosina
Journal: Revista de geografía agrícola
Database: PERIÓDICA
System number: 000374596
ISSN: 0186-4394
Authors: 1
1
1
2
1
Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Chapingo, Estado de México. México
2Universidad Autónoma Chapingo, Departamento de Sociología Rural, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Season: Ene-Dic
Number: 46-47
Pages: 73-86
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Agrociencias,
Administración y contaduría,
Geografía
Keyword: Administración de la producción,
Geografía económica y regional,
Alimentos,
Piloncillo,
Producción,
Comunidades indígenas,
Huasteca Potosina,
México
Keyword: Agricultural sciences,
Management and accounting,
Geography,
Production management,
Economic and regional geography,
Foods,
Piloncillo,
Production,
Indigenous communities,
Huasteca Potosina,
Mexico
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).