Nuevo metodo para extraer naringina mediante agua caliente



Document title: Nuevo metodo para extraer naringina mediante agua caliente
Journal: Revista de ciencias químicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000067484
ISSN: 0252-0525
Authors: 1
Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Frutas Vegetales, La Habana. Cuba
Year:
Season: Jul
Volumen: 16
Number: 2
Pages: 295-301
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Ingeniería
Keyword: Fitoquímica,
Química de alimentos,
Ingeniería química,
Naringina,
Extracción,
Poore-metodo,
Toronja,
Agua caliente
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Food chemistry,
Phytochemistry,
Chemical engineering,
Naringin,
Extraction,
Poore method,
Grapefruit,
Water-hot
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).