Influencia del tratamiento a temperaturas ultraelevadas sobre las características fisico-químicas de la leche cubana



Document title: Influencia del tratamiento a temperaturas ultraelevadas sobre las características fisico-químicas de la leche cubana
Journal: Revista de ciencias biológicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000122350
ISSN: 0258-6002
Authors: 1

Institutions: 1Ministerio de la Industria Alimenticia, Empresa de Productos Lácteos Metropolitana, La Habana. Cuba
Year:
Season: Oct
Volumen: 16
Number: 2
Pages: 187-191
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Fisicoquímica y química teórica,
Química analítica,
Química de alimentos,
Leche,
Temperatura,
Propiedades fisicoquímicas,
Esterilización,
Pasteurización
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Physical and theoretical chemistry,
Milk,
Temperature,
Physicochemical properties,
Sterilization,
Pasteurization
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).