Estudio nutricional de la levadura sacchromyces carlsbengensis en ratas



Document title: Estudio nutricional de la levadura sacchromyces carlsbengensis en ratas
Journal: Revista de ciencias biológicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000122353
ISSN: 0258-6002
Authors: 1

Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, La Habana. Cuba
Year:
Season: Oct
Volumen: 16
Number: 2
Pages: 203-205
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Fisiología animal,
Mamíferos,
Saccharomyces carlsbergensis,
Levaduras,
Valor nutritivo,
Digestibilidad
Keyword: Chemistry,
Biology,
Biochemistry,
Food chemistry,
Animal physiology,
Mammals,
Saccharomyces carlsbergensis,
Yeasts,
Nutritive value,
Digestibility
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).