Estudio de la estabilidad termica de la ldp. Vi. Efecto de la mezcla tripolifosfato pentasodico - citrato trisodico



Document title: Estudio de la estabilidad termica de la ldp. Vi. Efecto de la mezcla tripolifosfato pentasodico - citrato trisodico
Journal: Revista de ciencias biológicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000122366
ISSN: 0258-6002
Authors: 1

Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Tecnologia Lactea, La Habana. Cuba
Year:
Season: Oct
Volumen: 16
Number: 2
Pages: 153-157
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Leche descremada,
Estabilidad térmica,
Tripolifosfato,
Citrato de sodio,
Leche,
Leche en polvo,
Industria
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Skim milk,
Thermic stability,
Tripoliphosphate,
Sodium citrate,
Industry milk,
Powdered milk
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).