Presencia de Campylobacter coli en carne de cerdo



Document title: Presencia de Campylobacter coli en carne de cerdo
Journal: Revista cubana de alimentación y nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000340540
ISSN: 0864-2133
Authors: 1
1
1
1
Institutions: 1Centro Provincial de Higiene y Epidemiología de la Ciudad de La Habana, La Habana. Cuba
Year:
Season: May-Ago
Volumen: 4
Number: 2
Pages: 204-208
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Tecnología de alimentos,
Carne de cerdo,
Análisis microbiológico,
Campylobacter coli
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Food technology,
Pork meat,
Microbiological analysis,
Campylobacter coli
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).