Evaluación químico-sanitaria de las grasas de freidura usadas en cafeterias



Document title: Evaluación químico-sanitaria de las grasas de freidura usadas en cafeterias
Journal: Revista cubana de alimentación y nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000340542
ISSN: 0864-2133
Authors: 1
1
1
1
1
Institutions: 1Instituto de Nutrición e Higiene de los Alimentos, La Habana. Cuba
Year:
Season: May-Ago
Volumen: 4
Number: 2
Pages: 209-215
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Tecnología de alimentos,
Alimentos fritos,
Grasas,
Análisis químico,
Vigilancia sanitaria,
Cafeterías
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Food technology,
Fried foods,
Fat,
Chemical analysis,
Sanitary surveillance,
Cafeteria
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).