Efecto de la ingestión de manteca de cerdo sobrecalentada sobre los lípidos séricos y de depósito en ratas



Document title: Efecto de la ingestión de manteca de cerdo sobrecalentada sobre los lípidos séricos y de depósito en ratas
Journal: Revista cubana de alimentación y nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000340561
ISSN: 0864-2133
Authors: 1
1
1
1
1
1
Institutions: 1Instituto de Nutrición e Higiene de los Alimentos, La Habana. Cuba
Year:
Season: Ene-Abr
Volumen: 4
Number: 1
Pages: 111-119
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Medicina
Keyword: Medicina experimental,
Experimentos de alimentación,
Grasa animal,
Lípidos,
Niveles séricos,
Sobrecalentamiento
Keyword: Medicine,
Experimental medicine,
Feeding experiments,
Animal fat,
Lipids,
Serum levels,
Overheating
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).