Efectos de las microondas sobre la sobrevivencia de algunas bacterias patógenas en comidas populares costarricenses



Document title: Efectos de las microondas sobre la sobrevivencia de algunas bacterias patógenas en comidas populares costarricenses
Journal: Revista costarricense de ciencias médicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000343901
ISSN: 0253-2948
Authors: 1
1
1
1
Institutions: 1Universidad de Costa Rica, Facultad de Microbiología, San José. Costa Rica
Year:
Season: Jun
Volumen: 18
Number: 2
Pages: 19-27
Country: Costa Rica
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Medicina
Keyword: Microbiología,
Bacterias patógenas,
Sobrevivencia,
Horno de microondas,
Staphylococcus aureus,
Clostridium perfringens,
Bacillus cereus,
Alimentos
Keyword: Medicine,
Microbiology,
Pathogenic bacteria,
Survival,
Microwave oven,
Staphylococcus aureus,
Clostridium perfringens,
Bacillus cereus,
Foodstuff
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).