Modificación física del almidón de yuca y evaluación de la susceptibilidad a la hidrólisis enzimática por una alfa amilasa



Document title: Modificación física del almidón de yuca y evaluación de la susceptibilidad a la hidrólisis enzimática por una alfa amilasa
Journal: Revista colombiana de química
Database: PERIÓDICA
System number: 000327321
ISSN: 0120-2804
Authors: 1
1
Institutions: 1Universidad Nacional de Colombia, Facultad de Ciencias, Bogotá. Colombia
Year:
Volumen: 38
Number: 3
Pages: 395-408
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Tecnología de alimentos,
Yuca,
Almidón,
Extrusión,
Secado,
Gelatinización,
Alfa amilasa
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Food technology,
Cassava,
Starch,
Extrusion,
Drying,
Gelation,
Alpha-amylase
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).