Valoración de lisina y triptofano en diferentes variedades de maíz normal y opaco-2



Document title: Valoración de lisina y triptofano en diferentes variedades de maíz normal y opaco-2
Journal: Revista colombiana de ciencias químico-farmacéuticas
Database: PERIÓDICA
System number: 000075237
ISSN: 0034-7418
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Nacional de Colombia, Facultad de Ciencias, Bogotá. Colombia
Year:
Season: Mar
Volumen: 3
Number: 3
Pages: 37-63
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Fitotecnia,
Opaco-2,
Aminoácidos,
Lisina,
Maíz,
Híbridos,
Triptofano
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Crop husbandry,
Medicine,
Hybrids,
Amino acids,
Corn,
Lysine,
Opaco-2,
Tryptophan
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).