Aplicación radical de bióxido de carbono en tomate de cáscara (Physalis ixocarpa Brot.)



Document title: Aplicación radical de bióxido de carbono en tomate de cáscara (Physalis ixocarpa Brot.)
Journal: Revista Chapingo
Database: PERIÓDICA
System number: 000143547
ISSN: 0186-3231
Authors: 1



Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Departamento de Fitotecnia, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Volumen: 3
Number: 2
Pages: 17-23
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Fitotecnia,
Hortalizas,
Agua carbonatada,
Acido carbónico,
Absorción,
Producción de frutos,
Materia seca,
Tomate de cáscara,
Physalis ixocarpa
Keyword: Agricultural sciences,
Crop husbandry,
Vegetables,
Carbonated water,
Carbonic acid,
Uptake,
Fruit production,
Dry matter,
Husk tomato,
Physalis ixocarpa
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).