Actividad de polifenol oxidasa (PPO) y peroxidasa (POD) en pulpa de litchi durante su almacenamiento



Document title: Actividad de polifenol oxidasa (PPO) y peroxidasa (POD) en pulpa de litchi durante su almacenamiento
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000254871
ISSN: 0186-3231
Authors: 1



2
Institutions: 1Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo, Instituto de Ciencias Agropecuarias, Tulancingo, Hidalgo. México
2Universidad Veracruzana, Escuela de Agronomía, Tuxpan, Veracruz. México
Year:
Volumen: 7
Number: 1-2
Pages: 77-80
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Biología,
Química,
Agrociencias
Keyword: Fisiología vegetal,
Bioquímica,
Frutales,
Oscurecimiento,
Refrigeración,
Enzimas
Keyword: Biology,
Chemistry,
Agricultural sciences,
Plant physiology,
Biochemistry,
Fruit trees,
Browning,
Refrigeration,
Enzymes
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).