Registro del calor desarrollado por levadura seca en presencia de sacarosa por microcalorimetría isotérmica



Document title: Registro del calor desarrollado por levadura seca en presencia de sacarosa por microcalorimetría isotérmica
Journal: Revista CENIC. Ciencias químicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000262893
ISSN: 0254-0525
Authors: 1
2
Institutions: 1Universidad de los Andes, Facultad de Ciencias, Bogotá. Colombia
2Universidad Nacional de Colombia, Facultad de Ciencias, Bogotá. Colombia
Year:
Season: Sep-Oct
Volumen: 37
Number: 3
Pages: 173-177
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Levadura seca,
Microcalorimetría
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Dry yeast,
Microcalorimetry
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).