Fermentacion de jugo de remolacha con candida utilis



Document title: Fermentacion de jugo de remolacha con candida utilis
Journal: Química : actualidad y futuro
Database: PERIÓDICA
System number: 000139603
ISSN: 0121-3644
Authors: 1

Institutions: 1Universidad de Antioquia, Medellín, Antioquia. Colombia
Year:
Season: Nov-Abr
Volumen: 5
Number: 2
Pages: 84-89
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Fermentaciones,
Química de alimentos,
Jugos,
Betanina,
Betabel,
Colorantes,
Fermentación,
Candida utilis
Keyword: Chemistry,
Fermentation,
Food chemistry,
Beet,
Juices,
Betanine,
Candida utilis,
Food colorants
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).