Características de la comercialización interna de los productos pesqueros en estado fresco



Document title: Características de la comercialización interna de los productos pesqueros en estado fresco
Journal: Polipesca
Database: PERIÓDICA
System number: 000070318
Year:
Season: Sep
Volumen: 2
Number: 4
Pages: 13-22
Country: Ecuador
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Economía
Keyword: Economía pesquera,
Precios,
Comercialización,
Productos pesqueros
Keyword: Economics,
Fishery economics,
Prices,
Fishery products,
Commercialization
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).