Los conceptos del pan y el trigo en la década de los 50



Document title: Los conceptos del pan y el trigo en la década de los 50
Journal: Pan
Database: PERIÓDICA
System number: 000156472
ISSN: 0187-8492
Authors:
Year:
Season: Sep
Volumen: 46
Number: 551
Pages: 21-26
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química,
Arte
Keyword: Química de alimentos,
Arte y sociedad,
Pan,
Historia
Keyword: Chemistry,
Arts,
Food chemistry,
Arts and society,
Bread,
History
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).