Formulación de filete de atún ahumado (aleta amarilla), según especificaciones de la F.D.A. (Food and Druf Administration, E.U.A.), en Mazatlán, Sinaloa, México



Document title: Formulación de filete de atún ahumado (aleta amarilla), según especificaciones de la F.D.A. (Food and Druf Administration, E.U.A.), en Mazatlán, Sinaloa, México
Journal: Oceanología
Database: PERIÓDICA
System number: 000154023
ISSN: 1405-3616
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Tecnológico del Mar, Mazatlán, Sinaloa. México
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 2
Number: 14
Pages: 57-66
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Peces,
Atún,
Filete de pescado,
Pescado ahumado,
Control de calidad,
Nitritos
Keyword: Chemistry,
Biology,
Food chemistry,
Fish,
Tuna,
Fish fillet,
Smoked fish,
Quality control,
Nitrites
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).