Forma en que se elaboran algunos tipos de quesos en uruguay



Document title: Forma en que se elaboran algunos tipos de quesos en uruguay
Journal: Lácteos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000128072
ISSN: 0187-7666
Authors:

Year:
Season: Ene
Volumen: 5
Number: 6
Pages: 20-23
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Uruguay,
Queso,
Elaboración,
Queso mozarella,
Queso provolone,
Queso cuartirolo,
Queso riccotta
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Uruguay,
Cheese,
Manufacture,
Provolone cheese,
Mozarella cheese,
Cuartirolo cheese,
Ricotta cheese
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).