Fabricacion de mantequilla y biogeneracion de sus aromas



Document title: Fabricacion de mantequilla y biogeneracion de sus aromas
Journal: Lácteos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000127990
ISSN: 0187-7666
Authors:
Year:
Season: Feb-Mar
Volumen: 6
Number: 1
Pages: 3-6
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, teórico
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Fermentaciones,
Química de alimentos,
Química industrial,
Mantequilla,
Elaboración,
Aroma,
Streptococcus lactis,
Streptococcus cremoris,
Leuconostoc citrovorum,
Acido láctico
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Fermentation,
Food chemistry,
Industrial chemistry,
Butter,
Manufacture,
Aroma,
Streptococcus lactis,
Streptococcus cremoris,
Leuconostoc citrovorum,
Lactic acid
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).