Cómo mejorar el rendimiento del queso oaxaca



Document title: Cómo mejorar el rendimiento del queso oaxaca
Journal: Lácteos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000128071
ISSN: 0187-7666
Authors: 1
Institutions: 1Ingenieria Tecnica Alimentos Sa Cv, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Ene
Volumen: 5
Number: 6
Pages: 18-19
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Queso,
Rendimiento,
Calidad
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Cheese,
Yield,
Quality
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).