Algunos aspectos sensoriales y fisicoquimicos de la leche ultrapasteurizada



Document title: Algunos aspectos sensoriales y fisicoquimicos de la leche ultrapasteurizada
Journal: Lácteos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000117039
ISSN: 0187-7666
Authors: 1
Institutions: 1Ingenieria Tecnica Alimentos Sa Cv, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Ago-Sep
Volumen: 6
Number: 4
Pages: 12-13
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Teórico, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Leche,
Ultrapasteurizacion,
Sensoriales-caracteristicas,
Propiedades fisicoquímicas
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Milk,
Ultrapasteurization,
Sensorial characteristics,
Physicochemical properties
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).