Adaptacion de un proceso de queso cottage



Document title: Adaptacion de un proceso de queso cottage
Journal: Lácteos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000117040
ISSN: 0187-7666
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma del Estado de México, Fac Quimica, Dep Alimentos, Toluca, Estado de México. México
Year:
Season: Ago-Sep
Volumen: 6
Number: 4
Pages: 15-22
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Queso,
Queso cottage,
Elaboración
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Cheese,
Cottage cheese,
Elaboration
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).