Susceptibilidad de arroz Paddy (Oryza sativa) a la biosíntesis de aflatoxinas: variedades e híbridos sembrados en la Región Nordeste de Argentina y Sur de Paraguay



Document title: Susceptibilidad de arroz Paddy (Oryza sativa) a la biosíntesis de aflatoxinas: variedades e híbridos sembrados en la Región Nordeste de Argentina y Sur de Paraguay
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000174860
ISSN: 0325-3384
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional de Misiones, Módulo de Bioquímica y Farmacia, Posadas, Misiones. Argentina
Year:
Season: Oct
Volumen: 33
Number: 235
Pages: 62-67
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Hongos,
Química de alimentos,
Arroz paddy,
Control biológico,
Aflatoxinas,
Aspergillus
Keyword: Biology,
Chemistry,
Fungi,
Food chemistry,
Paddy rice,
Biological control,
Aflatoxins,
Aspergillus
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).