Experiencias con diferentes concentraciones de ésteres de sacarosa en la conservación de frutillas



Document title: Experiencias con diferentes concentraciones de ésteres de sacarosa en la conservación de frutillas
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000180046
ISSN: 0325-3384
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional de Tucumán, Facultad de Ciencias Exactas y Tecnología, San Miguel de Tucumán, Tucumán. Argentina
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 34
Number: 239
Pages: 53-56
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Hortalizas,
Química de alimentos,
Esteres de sacarosa,
Sacarosa,
Conservación de alimentos,
Fresa
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Vegetables,
Food chemistry,
Sacharose esters,
Sacharose,
Food preservation,
Strawberry
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).