Aplicaciones de grasas y aceites en la industria alimentaria. Cambios en la oferta de materias grasas-Nuevas demandas



Document title: Aplicaciones de grasas y aceites en la industria alimentaria. Cambios en la oferta de materias grasas-Nuevas demandas
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000174721
ISSN: 0325-3384
Authors:
Year:
Season: Ene-Feb
Volumen: 34
Number: 237
Pages: 20-25
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Grasas,
Aceites,
Alimentos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Fats,
Oils,
Foods
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).