Journal: | Ingeniería y competitividad |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000264397 |
ISSN: | 0123-3033 |
Authors: | Cardona Perdomo, William A1 Grajales-Agudelo, Lina María Orrego Alzate, Carlos E1 |
Institutions: | 1Universidad Nacional de Colombia, Manizales, Caldas. Colombia |
Year: | 2005 |
Season: | Dic |
Volumen: | 7 |
Number: | 2 |
Pages: | 19-26 |
Country: | Colombia |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental, analítico |
Disciplines: | Química, Agrociencias |
Keyword: | Química de alimentos, Frutales, Averrhoa carambola, Carambolo, Deshidratación, Palatabilidad, Organolepsis |
Keyword: | Chemistry, Agricultural sciences, Food chemistry, Fruit trees, Averrhoa carambola, Dehydration, Palatability, Organolepsis |
Full text: | Texto completo (Ver PDF) |