Desarrollo de una mermelada de nopal (Opuntia ficus indica) rica en fibra y baja en calorías



Document title: Desarrollo de una mermelada de nopal (Opuntia ficus indica) rica en fibra y baja en calorías
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000261505
ISSN: 0187-7658
Authors: 1
2
3



Institutions: 1Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo, Centro de Investigaciones Químicas, Pachuca, Hidalgo. México
2Universidad Nacional Autónoma de México, Instituto de Biología, México, Distrito Federal. México
3Instituto Tecnológico Superior del Oriente, Laboratorio de Investigación en Industrias Alimentarias, Apan, Hidalgo. México
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 29
Number: 2
Pages: 18-26
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Mermelada,
Nopal,
Opuntia ficus,
Fibra,
Calorías
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Marmalade,
Nopal,
Opuntia ficus,
Fiber,
Calories
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).