Campechaneando: sabor y tradición



Document title: Campechaneando: sabor y tradición
Journal: Emprendedores
Database: CLASE
System number: 000433518
ISSN: 0187-7828
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, División de Estudios de Posgrado, Ciudad de México. México
Year:
Season: Mar-Abr
Number: 158
Pages: 41-44
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Spanish abstract Los productos que brillan y que la gente pide más son huachinango con achiote a las brasas, los camarones al coco y los chamorros al pibil. Y de los antojitos, las empanadas y el pan de cazón
Disciplines: Administración y contaduría,
Economía
Keyword: Economía de servicios,
Empresas,
Gastronomía,
Restaurantes,
"Campechaneando",
Cocina mexicana,
Comida tradicional,
Campeche,
Yucatán,
México
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).