Comida y modales abren puertas principales. Características sociales y culturales de los banquetes en el México del Porfiriato



Document title: Comida y modales abren puertas principales. Características sociales y culturales de los banquetes en el México del Porfiriato
Journal: Cuadernos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000404577
ISSN: 0186-3274
Authors: 1
1
Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Filosofía y Letras, Ciudad de México. México
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 40
Number: 2
Pages: 69-76
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Medicina,
Antropología
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Antropología de la cultura,
Historia social,
Porfiriato,
Fiestas,
Comida,
Simbolismo,
Conducta
Keyword: Medicine,
Anthropology,
Metabolism and nutrition,
Cultural anthropology,
Social history,
Porfiriato,
Parties,
Foods,
Symbolism,
Behavior
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).