Resultados obtenidos en Cuba en el mejoramiento del tomate (Lycopersicum esculentum) a través de la colaboración con la R.P. de Hungría. I Etapa



Document title: Resultados obtenidos en Cuba en el mejoramiento del tomate (Lycopersicum esculentum) a través de la colaboración con la R.P. de Hungría. I Etapa
Journal: Ciencia y técnica en la agricultura. Viandas, hortalizas y granos
Database: PERIÓDICA
System number: 000076025
Authors: 1

Institutions: 1Ministerio de la Agricultura, Estación Experimental Hortícola, La Habana. Cuba
Year:
Season: May
Volumen: 3
Number: 1
Pages: 83-94
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Relaciones internacionales
Keyword: Fitotecnia,
Hortalizas,
Cooperación internacional,
Mejoramiento genético,
Cuba,
Hungría,
Lycopersicon esculentum,
Variedades,
Tomate
Keyword: Agricultural sciences,
International relations,
Crop husbandry,
Vegetables,
International cooperation,
Genetic improvement,
Cuba,
Cultivars,
Hungary,
Lycopersicon esculentum,
Tomato
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).