Transformaciones en el entorno del sector pecuario y tendencias de sus principales productos cárnicos (bovinos, porcinos y aves) y huevo en el mercado internacional



Document title: Transformaciones en el entorno del sector pecuario y tendencias de sus principales productos cárnicos (bovinos, porcinos y aves) y huevo en el mercado internacional
Journal: Ciencia veterinaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000146544
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia, México, Distrito Federal. México
Year:
Number: 8
Pages: 223-256
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Economía
Keyword: Economía agrícola,
Productos cárnicos,
Huevo,
Comercialización,
Exportaciones,
Mercado internacional
Keyword: Economics,
Agricultural economics,
Beef products,
Eggs,
Commercialization,
Exports,
International market
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).